İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Eğitim Yöneticilerimiz ile İstişare Toplantısı Gerçekleşti

23-01-2024

Eğitim Yöneticilerimiz ile İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Eğitim Komisyonumuz, İstanbul ve Anadolu'daki bağlı kurumlarımızın Eğitim Yöneticileri ile "Eğitim ve Eğitim Yönetimi" konulu istişare toplantısı düzenledi!

20-21 Ocak tarihleri arasında İMH Genel Merkez Bahariye'de gerçekleştirilen istişare toplantısının açılış programına; İMH Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, İMH Yönetim Kurulu üyeleri ve İhtisas kurumlarımızın başkanları da katıldı.

 


Türkiye genelindeki eğitim temsilcileriyle iki günlük bir istişare sürecini içeren bir dizi seminer ve müzakereleri içeren Eğitim İstişare toplantısı, hareketimizin eğitim ufku, geçmişten bugüne hareketimizin eğitim tarihinin ele alındığı bir dizi seminer ve kurumlarımızın genel merkezimizden; genel merkezimizin ise kurumlarımızdan beklentilerini içeren bir istişare süreci iki gün boyunca takip edildi.

İMH Eğitim Komisyonu Başkanı Fatih Büyükkara’nın açılış ve selamlama konuşmasıyla istişare toplantısı başladı.

 

 

Ardından İMH Genel Başkanı Kemal Özden konuşmasını gerçekleştirdi.

 


İstişare toplantısı, Prof. Dr. Zekeriya Güler Hocamızın açılış dersi ile devam etti.
 

Progragramın devamında Prof. Dr. Zekeriya GÜLER hocamız Hz. Peygamber’in (sav) Eğitim metoduna dair bir açılış dersi gerçekleştirdi. Ardından “Eğitim Ufkumuz” temalı ilk oturumda YİK Üyemiz Prof. Dr. Mehmet Ali BÜYÜKKARA Hocamız “Dünyadaki İslami Hareketlerin Eğitim Metotları” ve diğer bir YİK Üyemiz Orhan BAŞKAYA “Dünden Bugüne Eğitim Sürecimiz” adlı sunumlarını gerçekleştirdi. İkinci oturumda İhtisas Kurumlarımızdan Enderun Özgün Eğitimciler Derneği Başkanı Mehmet DAĞ Hocamız, “İnsanımızı Eğitirken Karşılaştığımız Zorluklar” ve Ahmet TÜRKBEN Hocamız, “Eğitim ve Ahlak İlişkisi” sunumlarını gerçekleştirdi. Kurumlarımızın beklentileri ve genel merkezimizin eğitim temsilcilerimizden beklentilerini içeren müzakere süreçleriyle istişare toplantısı nihayete ermiş oldu.

 

 

Diğer Haberler