İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH AĞRI AÇILDI

05-05-2024

İMH AĞRI YENİ HİZMET MERKEZİ AÇILDI
 

İMH AĞRI AÇILDI

İMH Ağrı yeni hizmet merkezi dualarla açıldı.

04 Mayıs Cumartesi günü İMH Ağrı, “Toplumun Takva Ekseninde Dönüşümü” için yeni merkezinde hizmet vermeye başladı.

 

 

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, İnsan ve Medeniyet Hareketi Genel Başkanı Kemal ÖZDEN, İnsan ve Medeniyet Hareketi Teşkilatlanma Komisyonu üyeleri, İMH Erzurum, İMH Van gibi yakın illerden ve birçok İMH üye ve gönüllüsü ile  Ağrı STK temsilcilerinin katıldığı açılış programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Selamlama konuşması için kürsüye gelen İMH Ağrı Başkanı Dr. Fahri GÜZEL davetlilere teşrifleri için teşekkür ederek, İMH Ağrı'nın temel ilkeleri ile ilgili bilgi verdi.

 

Programda bir konuşma yapan İMH Genel Başkanı Kemal ÖZDEN de İMH Ağrı hizmet merkezinin hayırlı işlere vesile olmasını diledi. Genel Başkan Özden, İnsan ve Medeniyet Hareketinin 50 yıllık tarihiyle toplumun takva ekseninde dönüşümü için önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı.

Açılış programında kürsüye gelen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ise İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin insanı ve medeniyet değerlerimizi merkeze alarak önemli hizmetler ortaya koyduğuna şahit olduğunu belirterek İMH Ağrı hizmet binasının da özellikle gençlerimize değerlerimizin ulaştırılması noktasında önemli bir katkı sağlayacağına inandığını belirtti.


Daha sonra Ağrı Valisi Mustafa KOÇ’un söz aldığı açılışta Vali Koç, İMH Ağrı merkezinin hayırlı olmasını diledi ve sivil toplum kuruluşlarının devlet-millet bütünlüğünü sağlamada önemli rol üstlendiğine vurgu yaptı. Ağrı Müftüsü Necati ŞAFAK’ın duası ile tamamlanan açılış programdan sonra İMH Ağrı merkezinde davetlilere ikramda bulunuldu.

 

 

 

 

 

Diğer Haberler