İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Mutlu Aile Derneği Protokol Toplantısı

12-11-2021

Mutlu Aile Derneği İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile İş Birliği Protokolü İmzaladı.

Mutlu Aile Derneği Protokol Toplantısı

Toplumu ilgilendiren, etkileyen ve gelişimine katkıda bulunan alanlarda paydaşların desteği ve işbirliği ile daha etkin çalışmalar üretmek için işbirliği protokolü imzalandı.

Bu protokol, İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği, Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi paydaşları ile gerçekleşti. Protokolü, İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği adına Genel Başkan Kemal Özden, Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çokca, İstanbul Medeniyet Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Gülfettin Çelik imzaladı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi rektörü Gülfettin Çelik proje sayesinde akademi ve sahanın birleşeceğine dikkat çekti. İnsan ve Medeniyet Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özden akademik çalışmaların sahaya aktarılmasına bu protokolün vesile olacağını ifade etti. Mutlu Aile adına yönetim kurulu başkanı Orhan Çokça, protokolün gelecekte katkı sunacağı hususlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İş birliği protokolüne göre, ortak çalışmaların verimlilikle yürütülmesi için paydaşlar içinde uygun bilim adamları ve uzmanlar belirlenecek. Görevlendirilen uzmanlar, eğitim, seminer, proje ve benzeri faaliyetlerin düzenlenmesi hususlarında birlikte çalışacak. 

Kültürel, sosyal ve akademik alanlarda, etkinlik, organizasyon, sempozyum, proje ve araştırmaların sivil toplum ve akademi işbirliği ile güçlendirilmesi ve uzmanlar tarafından yürütülmesi kararı alındı. İmza töreninin ardından ilk proje olarak “S-Okulu Projesi”nin hayata geçirilmesine karar verildi.

 

Diğer Haberler