İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Kudüs özgür olana dek mücadelemizi sürdüreceğiz!

16-04-2022

Kudüs özgür olana dek mücadelemizi sürdüreceğiz!
Siyonist zihniyetin Ramazan ayında ilk kıblemiz Mescidi Aksa’ya yaptığı saldırı Tüm Türkiye’de İnsan ve Medeniyet hareketine bağlı kurumlarca protesto edildi.

Adana Ulu Cami, Ankara Hacı Bayram Veli Camii, Antalya Muratpaşa Camii, Aydın / Bey Camii,  Erzincan Camii Kebir, Erzurum Lalapaşa Camii, Gebze Çoban Mustafapaşa Camii, Gümüşhane Merkez Kemaliye Camii, İzmir Konak Meydanı Saat Kulesi, İstanbul Fatih Camii, Kahramanmaraş Abdulhamidhan Camii, Mersin Muğdat Camii, Van Hz. Ömer Camii ve daha birçok ilde zalim siyonistlere seslenildi: 

“Kudüs özgür olana dek mücadelemizi sürdüreceğiz ve asla haklı Kudüs / Filistin davamızdan taviz vermeyeceğiz.”

 

Siyonist İsrail Filistin’i, Kudüs’ü yine mübarek bir ayda Ramazan’da kan gölüne çevirdi. İşgalci katil İsrail’in coğrafyamızda kan kusturduğunu anlatmak için örnek aramaya gerek yok.  Gün geçmiyor ki Filistinli kardeşlerimiz evlerinden, yurtlarından çıkarılmasın; zulme maruz kalmasın, işkence görmesin, tutuklanıp zindanlara atılmasın, şehit edilmesin.Nazilerin Yahudilere uyguladığı katliam ne kadar aşikârsa, işgalci siyonistlerin İslam coğrafyasında yaptıkları da o kadar aşikârdır.

Kudüs özgür olana dek mücadelemizi sürdüreceğiz!

Biliyoruz ki işgalci siyonistler Filistin’den çıkarılmadan coğrafyamız rahat yüzü görmeyecek. Yine biliyoruz ki ancak bir bilinç ile ilmek ilmek ördüğümüz direnişimiz siyonizmin yok oluşunu sağlayacaktır.

Kardeşlerimiz Kudüs’te /Filistin’de baskılara, yıldırmalara, zulme, yıpratma politikalarına nasıl sessiz kalmıyor ve namusumuz, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı koruyorlarsa; Türkiyeli Müslümanlar olarak biz de asla sessiz kalmayacak ve kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Giderek artan bir gayretle çoğalttığımız umudumuzu, daha da büyüteceğiz ve tüm maşeri vicdanı harekete geçireceğiz.

Evet umutvarız, izzetliyiz çünkü adle boyun eğdik, vahyi kuşandık, yalnız Allah’tan yardım isteyerek kol kola girdik, omuz omuza verdik, kıyama durduk ve kıyamımız Allah’ın vadi gerçekleşinceye, Kudüs özgür oluncaya kadar devam edecek.

İnanç ve umutla yaktığımız özgürlük meşalesi sadece Kudüs’ümüzün özgür olmasına değil, bütün insanlığın özgürleşerek Allah’a yönelmesine ve  kul olmasına vesile olacaktır.

Gelin bu kutlu yürüyüşte/mücadelede yerimizi alalım, Rabbimizin şu fermanını kuşanalım: “Ey iman edenler! Sabredin, sebât gösterin, sabır yarışında düşmanlarınızı geçin, dâimâ savaşa hazırlıklı olun, uyanık bulunun ve Allah’a karşı gelmekten sakının ki kurtuluşa erebilesiniz.” Ali İmran 200

Sabredeceğiz;

Sabır; haksızlıklara boyun eğmek değil, aksine direnmektir. Katil ve işgalci siyonistlere karşı direnişin/sabrın en güzel örnekliğini Filistinli kardeşlerimizin verdiğine şahit oluyoruz. Biz de bu şahitliğimizi ortaya koyuyoruz.

Sabır; öz sermayemizdir ve potansiyel gücümüzdür. Ancak bu aslî güç ve hayat kaynağımız ile ayakta durur, en büyük zorlukları aşar ve hedefimize ulaşabiliriz.

Saflarımızı sıklaştıracağız;

Saflarımızı daha sıklaştıralım unutmayalım ki ancak müminler kardeştir. Bu bilinçle halka halka, şehir şehir nihayet ülke ülke bütün insanlığın vicdanı ile siyonizmin yok oluşunu, Kudüs’ün özgürlüğünü yaşayalım.

Ayağa kalkacağız;

İnanıyoruz ki zafer günleri yaklaşıyor.  Tüm dünyada kardeşlerimizle birlikte insanlığından bir nebze pay alanlar büyük bir uyanış, diriliş ve direniş gösteriyor. Zaferin yakın olduğunu müjdeliyor, zafer şarkıları söylüyor, zafer günleri yaklaşıyor.

Allah içiniz ve Allah’a döndürüleceğiz; o halde kalkın ve Kudüs özgür olana kadar koşmaya başlayın!

Unutmayın ki; Allah’ın vadi haktır ve pek yakındır. Yine unutmayın ki; eğer inanıyorsanız üstün gelecek olan sizlersiniz. 

İnsan ve Medeniyet Hareketi

 

 

 

 


 

Diğer Haberler