İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İNSAN VAKFI KURS MERKEZİ

10-08-2021

Üniversiteye Hazırlık Yurdu Açılıyor!

İNSAN VAKFI KURS MERKEZİ

“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” hadisi şerifini kendine şiar edinen Vakfımız faaliyet alanlarına her geçen yıl yenisini ekliyor.

İnsan Vakfı, üniversite gençliğine her anlamda destek olmak için açtığı öğrenci yurtları ve öğrenci evlerinde şehir dışından gelen gençlerimize kendi medeniyet değerlerimize uygun barınma imkânı sağlarken şimdi de üniversiteye hazırlanacak gençlerimize yuva sıcaklığında bir hazırlık ortamı sağlamaya adım atıyor.

Üsküdar Çengelköy’de açılan hazırlık kursumuz, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayacak. 100 yatak kapasitesi olan yatılı üniversite hazırlık kursumuzda mezun öğrencilerimizin yanında 12. Sınıf öğrencilerimiz de kurs bölümünden istifade edebilecek.

23 Ağustos 2021 tarihinde derslere başlayacak olan Üniversite hazırlık kursumuz, hafta içi ve hafta sonu programlarıyla eşit ağırlık, sözel ve sayısal bölümlerde gençlerimize hizmet verecek.

Hazırlık kursumuz, alanında uzman eğitim kadrosu, güçlü yayın desteği, 1056 saat ders, 660 saat etüt, 30 adet Türkiye Geneli Deneme sınavı, 25 adet Rehberlik denemesi, Koçluk sistemi ile gençlerimizi hedeflerine ulaştırmayı amaçlıyor.

Gençlerimiz bir taraftan üniversiteye hazırlanırken bir taraftan da erdemli bir nesil için oluşturulan kardeşlik, dostluk, arkadaşlık ortamı ile sosyal sportif faaliyetlerden de istifade edebilecek. Hazırlık kursumuzun içerisinde bulunan halı saha, spor salonu, gençlerimizin futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi alanlarda spor yapmalarına imkan sağlarken ayrıca yapılacak geziler ile bir taraftan İstanbul’u /şehri/ tanırken bir taraftan da sınav stresinden gençlerimizi uzaklaştıracaktır.

Diğer Haberler