İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH Anadolu Teşkilat Başkanlığı 12. Anadolu Buluşması Gerçekleştirildi

23-05-2022

İMH Anadolu Teşkilat Başkanlığı 12. Anadolu Buluşması Gerçekleştirildi

İMH Anadolu Teşkilat Başkanlığı 12. Anadolu Buluşması; Hareketimizin Onursal Başkanı Mehmet Güney, YİK Başkanı Kemal Özden, YİK ve Yönetim Kurulu üyeleri, Teşkilatlanma Komisyonu üyeleri, İstanbul ilçe başkanları ile Anadolu Teşkilat Başkanlığı'na bağlı illerin başkanları ve Hanım sorumlularının katılımıyla İMH Genel Merkezi Bahariye'de gerçekleştirildi.

Sunuculuğu Marmara Bölge Başkan Yardımcısı Musa Öztürk tarafından yapılan ve "Güçlü Teşkilat, Güçlü Anadolu" başlığıyla gerçekleştirilen, iki gün süren "12. Anadolu Buluşması" nın ilk gün programı; Ramazan Karakaya Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İMH Anadolu Teşkilat Başkanı Ertuğrul Taşlı ve yardımcısı Rahime Yüksel'in selamlama konuşmalarının ardından Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Kemal Özden "Siyasal Bilincin İnşası ve Islah Sorumluluğumuz" konulu sunum gerçekleştirdi.

Oturumun ikinci bölümü Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Muhammed Fesih Kaya "Manevi Dinamiklerimiz ve Sorumluluklarımız" konulu sunumuyla devam etti.

Öğle namazının ardından başlayan 2. Oturum, Batı İç Anadolu Bölgesi Başkanı Âdem Ceylan'ın oturum başkanlığında gerçekleşti. 

Bu oturumda İMH Anadolu Teşkilat Başkanı Ertuğrul Taşlı "İdeolojimizin İnşası, İslami Hareketin Bilinç ve Görünürlüğü" konulu sunum gerçekleştirdi. 

2. Oturumun ikinci bölümünde "İdeolojimizin Sahadaki Karşılığı" konusu il başkanlarımızla müzakere edildi. 

İlk gün programı, erkekler ikindi namazını Edirnekapı Mihrimah Sultan Camii'nde kılıp Edirnekapı Şehitliği’ne yapılan ziyaret ile sona erdi. Hanımlar ise Eyüpsultan'da kılınan ikindi namazının ardından Sahabe Kabirlerine ziyaret gerçekleştirdi.

İlk günün akşamında erkekler, Hareketimizin Öncülerinden Selahattin Akgüre, Tahir Gül, Sinan Aktaş, Muhammed Fesih Kaya Ağabeylerimizin katılımıyla hasbihal gerçekleştirdi. Hanımlar ise genel merkezimizde Hareketimizin Öncü Ablalarının katılımıyla hasbihal gerçekleştirdi.

22 Mayıs Pazar günü; 1. oturumda Ege Bölge Başkanı Ahmet Gülcan'ın oturum başkanlığında "Yöneticilerimizin Ajandasında Bulunması Gereken 15 Madde" müzakere edildi.

2. oturum Batı Karadeniz Bölge Başkanı Gökhan Kurt'un oturum başkanlığında "İMH 2026 Stratejik Planı Doğrultusunda Anadolu Teşkilat Başkanlığı'na Düşen Görevler" konusu müzakere edildi.

2 gün süren "Güçlü Teşkilat, Güçlü Anadolu" temalı "Anadolu Buluşması" çekilen Aile Fotoğrafı ve katılımcılara hediye takdimiyle sona erdi.

Programa katılan ve katkı sağlayan il yöneticilerimize, YİK, Yönetim Kurulu ve Teşkilatlanma Komisyonu üyelerimize, Anadolu Teşkilat Başkanlığı, İstanbul Teşkilat Başkanlığı, Kurumsal iletişim Komisyonu ve Genç Hareket üyelerine, Bahariye personeline ve organizasyon sorumlusu Anadolu Teşkilat başkan yardımcısı Mustafa Çöpüroğlu'na teşekkür ederiz.

 

Diğer Haberler