İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Hamas'a Selam, Direnişe Devam!

13-10-2023

İMH Ankara ve Genç Hareket Ankara Olarak İsrail Zulmüne Dur Dedik!

Hamas'a Selam, Direnişe Devam!

Aksa Tufanı harekatı ile Filistin halkının şanlı direnişi ve terörist İsrail'in katliamlarına dair İMH (İnsan ve Medeniyet Hareketi) Ankara ve Genç Hareket Ankara olarak basın açıklaması gerçekleştirdik.

13 Ekim Cuma günü cuma namazı akabinde Filistin'deki şehitler için Hacıbayram Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gerçekleşen basın açıklamasında İMH Anadolu Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Özçelik konuştu. Özçelik Filistin halkının bugün İslam ümmeti adına tarih yazdığını ifade etti.

Acımızın büyük olduğunu, ancak umutlarımızın her zamankinden daha büyük olduğunu belirten Özçelik Gazze'nin izzetin zirvesindeyken siyonistlerin zillet çukurunun en dibinde olduğunu söyledi.

Siyonist terörün Gazze halkına yönelik saldırılarında kadın, çocuk, yaşlı demeden katliam yaptığını söyleyen Özçelik dünyanın bu katliamlar karşısında Gazze'ye sırtını döndüğünü belirtti.

Mazlum bir halkın nasıl kahramanlıklar yapabildiğine tanıklık ettiğimiz günler yaşadığımızı ifade eden Özçelik Gazze halkının direnişi karşısında küfrün nasıl tek millet olabildiğine ve büyün insani değerleri nasıl ayaklar altına alabildiğine dikkat çekti.

Kassam Tugaylarının izzetli evlatları sayesinde daha onurlu ve gururlu olduğumuzu belirten Özçelik Filistin davası için elimizden ne gerekiyorsa yapmamızın, çocuklarımızı bu dava hususunda bilinçlendirmemizin ve sanal mecralarda dile getirilen her türlü yalan haber ve çarpıtmanın karşısında hakikati haykırmamızın gerekliliğine vurgu yaptı.

Yeryüzünün zulümle abat olmayacağına inandığımızı belirten Özçelik "Bu zulüm mutlaka son bulacaktır. İnanların cehdi, çabası ve Allah'ın inayeti ile bugün gözyaşı ve kanın bu topraktaki Müslümanlar mutlaka zafere ulaşacak ve adalet tesis edilecektir." dedi ve Gazze direnişinin yiğit evlatlarına, umut yeşerten kahramanlarına, tüm dünya müstekbirlerine meydan okuyan Filistin halkına selam göndererek basın açıklamasını sonlandırdı.

Basın açıklaması boyunca "Katil İsrail Filistin'den defol!", "Ankara'dan Hamas'a direnişe bin selam!", "Katil ABD Orta Doğu'dan defol!", "Aksa Tufanı siyonizmi yenecek!" sloganları atıldı.

 

          

          

          

          

          

Diğer Haberler