İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Genç Hareket

05-09-2021

İMH Genel Merkezinde Genç Hareket "Uyan, Diren, Özgürleş" mottosuyla yeni döneme Bismillah programı gerçekleştirdi.

Genç Hareket

İMH Genel Merkezi Bahariye Mevlevihanesinde Genç Hareket "Uyan Diren Özgürleş" mottosuyla yeni döneme başladı.

Yoğun katılımın olduğu “Uyan, Diren, Özgürleş” programı Abdurrahman Yahya Kaya ve Ali Altunkaya’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve meali ile başladı. Ardından kısa bir sinevizyon gösterimi izlendi.

Sonra İMH YİK Üyesi ve aynı zamanda gençlik çalışmalarının kurucusu Hasan Uyar kürsüye gelerek gençlere kısa bir hoş geldiniz konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasında “Gençlik çalışmalarımızın ana omurgasını kulluk ve dava bilinci oluşturmalı. Bu bilince ulaşmış ve vasat yolu seçmiş itidali kuşanmış bir gençlikle başaramayacağımız hiçbir şey yok.” İfadelerine yer verdi.

Daha sonra şiir ve ezgi dinletisi icra edildi.

İMH’ye bağlı tüm kurumların Genç Hareket Başkanlarının ve İstanbul'da olmayan eski Genç Hareket başkanlarının online mesajlarının izlenmesinin ardından eski dönem Genç Hareket başkanı Sıtkı Sezgin Kızılkoca kürsüye gelerek selamlama konuşması yaptı.

Mevcut Genç Hareket Başkanı Serkan Demirel devir teslim öncesi veda konuşması yaparak “bu bir veda değil, yeni bir birlikteliğe merhabadır.” Dedi. Ve “Uyan, Diren Özgürleş” programı sonunda yeni Genç Hareket Başkanı Abdullah İlhan’a emanetleri takdim edilerek tamamlanmış oldu.

İMH YİK Başkanı Kemal Özden kürsüye gelerek. Bu camianın bir İslami hareket olduğunu, istikrarın çok önemli oluğunu ifade ederek hareketin tüm üye ve gönüllüleri ile birlikte Genç Hareket’i en iyi yerlere taşıyıp Türkiye’de tanınır ve bilinir bir kurum yapacağının sözünü verdi.

Son olarak yeni Genç Hareket Başkanı Abdullah İlhan teşekkür konuşması yaptı. Program hatıra fotoğrafı ve dualarla sona erdi.

Diğer Haberler