İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

FİLİSTİN İÇİN KIYAMDAYIZ

12-12-2023

FİLİSTİN İÇİN KIYAMDAYIZ

Büyük Filistin Yürüyüşü Tüm Türkiye’de Gerçekleştirildi!

 

İstanbul ve birçok ilde vatandaşlar Özgür Filistin'e destek için yürüdü.

İşgalci İsrail Ordusu, Gazze'de insan haklarını ve savaş hukukunu hiçe sayarak çocuk, kadın, yaşlı ve sivil ayırt etmeksizin saldırılarını sürdürüyor. Hiçbir sınır gözetilmeksizin yapılan İsrail saldırıları sebebiyle şu an Gazze'de hiçbir yer güvenli değil. Camiiler, hastaneler, okullar ve sivil yerleşim yerleri Siyonistlerin hedefinde.

Beyaz bayrak açan siviller dahi üzerlerine ateş açılarak katlediliyor. İşgalciler, kullanılması uluslararası sözleşmelerce yasaklanmış bombaları Gazze'ye yağdırıyor. İnsanlık tarihinde örneğine az rastlanır bir zulüm, tüm dünyanın gözleri önünde yaşanıyor.

Birleşmiş Milletler ve Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından alınan tüm uluslararası kararlara rağmen işgalci İsrail hukuk tanımıyor, saldırmaya ve işgale devam ediyor. Tüm dünyanın gözleri önünde yaşanan bu zulmü durduracak somut adımlar atılmadığı gibi atılacak adımlar uluslararası sistemi yönetenler tarafından engelleniyor.

Halkları işgalci İsrail'in zulümlerini yüzbinlerce kişinin katıldığı eylemlerle protesto ederken, ABD ve Batı dünyası yaşanan zulümleri görmezden gelerek hâlâ işgalcilere verdiği desteği sürdürüyor. Yalnızca vatanlarını işgale teslim etmedikleri için ağır bedeller ödeyen, yakınlarını, evlerini, her şeylerini kaybeden ve hatta her an kendi hayatlarını kaybetme tehlikesi bulunan Filistinliler, haklı davalarından asla vazgeçmiyorlar. 7 Ekim Aksa Tufanı Harekâtından beri her fırsat ve platformda Filistin halkının yanında yer alarak desteğini esirgemeyen vatandaşlarımız, 10 Aralık Pazar günü tüm Türkiye’de eş zamanlı bir şekilde “Büyük Filistin Yürüyüşü” gerçekleştirdi.

İstanbul’da Beyazıt Meydanı’ndan Ayasofya Camii’ne bir yürüyüş gerçekleştirdi. Binlerce insanın yüzlerce adımına “Özgür Filistin” nidaları eşlik etti.

Yürüyüşte Hareketimizin Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Fesih Kaya da bir konuşma gerçekleştirdi.

 

https://youtube.com/shorts/Tj7wXOLdqQo?si=dEKv3hJbnfHk59lg

Diğer Haberler