İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Dur Diyoruz!

25-02-2022

Zalimin de mazlumun da kimliği olmaz. Yeryüzünde fitnenin kalkması, zulüm kimden gelirse gelsin zulmü ortadan kaldırmakla mümkün olur.

Dur Diyoruz!

Zalimin de mazlumun da kimliği olmaz. Yeryüzünde fitnenin kalkması, zulüm kimden gelirse gelsin zulmü ortadan kaldırmakla mümkün olur. Yeryüzünde fitne kalkana kadar zalimlere karşı durmak, mazlumların yanında olmak biz Müslümanların varlık nedenidir.

Dün Afganistan'ı ve Suriye'yi kana bulayanlarla Irak'ı, Bağdat'ı gözyaşına mahkûm edenlerin oyunları  bugün de Ukrayna'da sahne almıştır. Ne sözüm ona, Rusya'nın yayılmacı politikasına dur demek için NATO'yu, BM'yi toplayan ABD'nin sahte çabalarını ne de Donbass ve çevresindeki Rus nüfusunu bahane eden ve oynadığı tiyatro sonrası tanklarla Ukrayna topraklarını istila eden Rusya'nın çirkin taktiklerine kanacak değiliz. Derdimiz,  kaygımız, ABD ile Rusya 'nın danışıklı dövüşüne kurban edilen kadınlar, çocuklar ve masum insanlardır.

Filistin'de, Yemen'de, Afganistan'da, Suriye'de, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde ve daha nice mazlum coğrafyalarda gösterdiğimiz tepkiler ne ise bugün Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı saldırıya aynı hassasiyet ile dur diyoruz!

Zulme rıza, zulümdür. Ne zaman ki Müslümanların birliği dağıldı, gücü kayboldu; o gün zulmün kilidi kırıldı, mazlumların korunağı tarumar oldu.  Yeniden Hakk'ın batıla galebe çalması için  batıya ve batıla dönen yüzümüzü adalete, iyiliğe ve mazlumlara çevirmeliyiz. 

Türkiyeli Müslümanlar olarak tavrımız bellidir. Nerede bir mazlum varsa biz onların yanında olur, zalimin karşısında dururuz

İnsanlığın karşısında konumlanan her türlü hasede, kine, ihtirasa, menfaate dur diyoruz!

Diğer Haberler