İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH Gebze’den 3. Yardım TIR’ı

17-02-2023

‘Birlikte Güçlüyüz’ mottosuyla düzenlenen depremzedelere yardım kampanyası devam ediyor

İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze ve İnsan Vakfı ile Almanya Çocuk Gözyaşı Derneği’nin işbirliğiyle 3. Gıda TIR’ı yola çıktı.

İMH Gebze’den 3. Yardım TIR’ı

İnsan Medeniyet Hareketi Gebze Derneği, deprem bölgesine yaptığı yardımları aralıksız sürdürüyor. İnsan Vakfı ile işbirliği içinde depremin ilk günlerinden itibaren bölgeye yardım ulaştırmak amacıyla seferber olan İMH Gebze camiası 3. yardım TIR’ını Malatya’ya gönderdi. Kuru gıda maddeleri, kışlık giysiler, ısıtıcılar, temizlik ve hijyen ürünleri ile tıbbi malzemeleri içeren yardımları taşıyan TIR dualarla Malatya’ya uğurlandı. Yardım TIR’ının hazırlanmasına Almanya Çocuk ve Gözyaşı Derneği de destek verdi.

İMH Gebze Başkanı Resul Kotan, Malatya ve Adıyaman’da AFAD ve yerel yetkililerle koordineli olarak yapılan yardım çalışmalarına bölgeye giden 30 kişilik İMH Gebze gönüllüsü ile destek verdiklerini ifade etti. VAN İMH ve İnsan Vakfı’yla birlikte kurulan mobil aşevinde depremzedelere her gün 7 bin kişilik sıcak yemek ve çorba ikram edildiğini belirten Resul Kotan, ayrıca hazırlanan kuru gıda paketi ve diğer yardım malzemelerinin araçlarla uzak ilçelerdeki depremzedelere ulaştırıldığını söyledi. Kotan, “Bugün burada farklı bir kardeşlik duygusuyla karşı karşıyayız. 3. Gıda TIR’ımızı Almanya Çocuk ve Gözyaşı Derneği  işbirliğiyle uğurladık. Yardımlarımız aralıksız devam edecek. Kampanyaya destek veren tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’ KAMPANYASINDA 5 KİŞİLİK AİLENİN BİR GÜNLÜK YEMEK BEDELİ 250 LİRA

İnsan Vakfı ile birlikte organize edilen ve ‘Birlikte Güçlüyüz’ mottosuyla başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Kampanyayla vatandaşlar 5 kişilik ailenin 1 günlük yemek bedeli olan 250 lira yatırarak depremzedelere destek oluyor. Vatandaşlar ayrıca mont, bot, battaniye ve ısıtıcı gibi malzemeleri İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze merkezine getirebiliyor. Ayni yardımlar tasnif edildikten sonra TIR’larla deprem bölgesine gönderiliyor.

Kuru gıda ve diğer ayni yardımlar İMH Gebze ve İnsan Vakfı’nın Hacı Halil Mahallesi, Ali Rıza Efendi Caddesi, 1231 Sokak, NO:8 41400 Gebze/Kocaeli adresine teslim ediliyor.

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar aşağıdaki hesap numarasına bağışta bulunabilecek.

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı: TR20 0020 5000 0936 4683 9000 01

İletişim: 0542 644 30 50

Diğer Haberler