İhtisas Kurumları
SİNA

SİNA

Sağlıklı İnsan Derneği

WEB SİTESİNE GİT
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH Türkiye Teşkilat Buluşması Gerçekleştirildi

05-02-2026

İMH Türkiye Teşkilat Buluşması Gerçekleştirildi

İnsan ve Medeniyet Hareketi Teşkilatlanma Komisyonu tarafından düzenlenen İMH Türkiye Teşkilat Buluşması “Takva Ekseninde Toplumsal Değişim / Güçlü Teşkilat” programı, İMH Genel Merkezi Bahariye’de gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu İMH İstanbul Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Çöpüroğlu'nun yaptığı program, İMH Konya İl Başkanı Mustafa Ekrem Doğan'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlarken, İMH Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Taşlı'nın "Takva Ekseninde Toplumsal Değişimde Güçlü Teşkilat" konulu sunumu ile devam etti.

İMH Türkiye Teşkilat Buluşması’nın 2. oturumunda İMH Genel Başkanı Kemal Özden, Anadolu ve İstanbul ilçelerinden gelen yöneticilere hitap ederken "Takva Ekseninde Toplumsal Değişimde Hareketimiz" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

İMH Genel Başkanı Özden’in konuşmaları sonrası İMH Beylikdüzü Başkan Yardımcısı Muhammed Doğru ve İMH Ankara Başkanı Eyüp Medet "Pratik Örneklik" konulu sunumlarını yaptılar ve ardından öğle namazı ve öğle yemeğine geçildi.

İMH Türkiye Teşkilat Buluşması kapsamında öğleden sonra oturumunda Anadolu ve İstanbul ilçelerinden gelen yöneticiler ile çalıştay gerçekleştirildi.

Yapılan çalıştay oturumu sonrası İMH Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Uyar, kapanış öncesi değerlendirme konuşması gerçekleştirirken İMH Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Taşlı, sonuç bildirgesini okudu.

İMH Türkiye Teşkilat Buluşması “Takva Ekseninde Toplumsal Değişim / Güçlü Teşkilat” programı, toplu fotoğraf çekimi sonrası dua ve temennilerle son buldu.

Diğer Haberler