İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH LİDERİ MEHMET GÜNEY ABİYİ KONYA`DA MİSAFİR ETTİK

23-04-2022

İnsan ve Medeniyet Hareketi Lideri, Konya Eğitime Destek Platformu değerlendirme toplantısına katılmak için şehrimize geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı U. İbrahim Altay ve İlim Yayma Cemiyeti Konya Şube Başkanı Mehmet İncili  ziyaret etti. Sivil Toplum Kuruluşları ile iftar eden Mehmet Güney ardından İMH Konya yönetimi ve Genç Hareket üyeleri ile hasbihal etti.

İMH LİDERİ MEHMET GÜNEY ABİYİ KONYA`DA MİSAFİR ETTİK

İMH LİDERİ MEHMET GÜNEY KONYA’YA GELDİ.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Lideri Mehmet Güney, Konya Eğitime Destek Platformu değerlendirme toplantısına katılmak için şehrimize geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı U. İbrahim Altay ve İlim Yayma Cemiyeti Konya Şube Başkanı Mehmet İncili’yi  ziyaret etti. Sivil Toplum Kuruluşları ile iftar eden Mehmet Güney ardından İMH Konya yönetimi ve Genç Hareket üyeleri ile hasbihal etti.

 

KONYA'DA "EĞİTİME DESTEK PLATFORMU” DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Konya’da "Eğitime Destek Platformu Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.
Mevlana Öğretmenevi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Kızılay Konya Başkanı Hüseyin Üzülmez, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Müftüleri ve STK temsilcilerinin yanı sıra platform üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.


Gençleri geleceğe bir bütün olarak hazırlanması gerektiğini ifade eden Mehmet Güney, eğitim çağındaki çocukları yetiştirirken akademik başarının yanı sıra milli ve manevi anlamda da iyi yetişmelerinin sağlanmasının büyük bir önem arz ettiğini vurguladı. Mehmet Güney, geleceğin teminatı gençleri gelenek ve göreneklerine bağlı, geçmişten aldığı kültürü yaşayan ve gelecek kuşaklara aktaran bir nesil olarak yetiştirebilmek için herkesin gayret göstermesi gerektiğini dile getirdi.

 

STK TEMSİLCİLERİYLE İFTAR EDİLDİ

Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı iftar programında, iftar sonrasında Mehmet Güney, katılım sağlayan STK temsilcileriyle sivil toplum misyonu ve geleceği üzerine hasbihal etti.

İMH KONYA VE GENÇ HAREKET ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ.

İnsan Vakfı Medeniyet Yurdu’nda gerçekleştirilen hasbihal programına İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya yönetimi ve Genç Hareket Konya yönetimi katılım sağladı.

İMH Konya ve Genç Hareket Konya faaliyet sunumlarından sonra katılımcılar ile hasbihal eden Mehmet Güney,  gösterilen gayretlerden dolayı Konya’daki teşkilat mensuplarına gayretlerine şahit olduğunu ve başarılı olmalarını dileyerek  haziruna “Kulakların lafa doyduğu zamanda gözlerin yaşantısıyla bizlere örnek olan şahsiyetler aradığı  bu döneme sizler Bahattin Yıldız, Akif Emre yaşayan davasına kendisini adamış örnek şahsiyetler olmalısınız”  tavsiyesinde bulundu.

Diğer Haberler