İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İFTAR PRROGRAMIMIZDA TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK

29-04-2022

İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programı ile ihtisas kurumlarımız olan GİV, İnsan Vakfıve  Genç Hareket, Hanımlar komisyonumuz ve gönüllerimizle biraraya geldik.

İFTAR PRROGRAMIMIZDA TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK

Konya Merkez İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programa İMH Batı İç Anadolu Bölge Başkanı Adem Ceylan ve İMH Konya İl Başkanı M. Ekrem Doğan'nın katılımlarıyla İnsanveMedeniyet Hareketi gönülleri katıldı. Geleneksel düğün pilavı ikram edilen iftardan  sonra çayeşliğinde muhabbetler edildi. Çocuklar için hediyelerin yanı sıra çeşitli aktiviteler yapıldı.

İftar programı okunan Kur'an-ı Kerim ile başladı. İMH Konya İl Başkanı, İMH gönülleri ile iftar sofrasında biraraya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Doğan, “İMH Konya İl Başkanlığı ve ihtisas kurumlarımız ile birlikte Ramazanayınıbereketli geçirmeye gayretediyoruzbir yandan Ramazan birleştiriciliği ile ihtisas kurumlarımız gönülleri ile iftar ederkenbir yandan İnsan Vakfımız ile birlikte Konya merkezimizde ve ilçelerimizde 500'e yakın gıda kolisi, 1000'e  yakın Ramazan kartı ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyoruz. Ayrıca yurt dışında bağışçılarımızın bağışlarını ulaştırmaya devam ediyoruz. Ramazan ruhunu birlikte yaşamamız için maddi olarak destek olan bağışçılarımıza, yardım faaliyetlerine zaman ayırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran üyelerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

İMH Batı İç Anadolu Bölge Başkanı Adem Ceylan, İnsan ve Medeniyet Hareketinin tüm illerde Ramazan ruhunu coşkuyla yaşadığını ifade etti.

Ceylan “ İnsan ve Medeniyet Hareketi olarak Türkiye’de teşkilatlarımız olduğu 50'yeyakın şehrimizde Ramazan'da çalışlarımıza hız verdik. Konya bu anlamda Türkiye teşkilatlarımıza model oluşturacak bir çalışma ortaya koymuştur. Konya’da hizmet eden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnsan ve Medeniyet Hareketi,davasını dert edinerek toplumu takva ekseninde dönüştürülmesi için gayret etmeye,  bu alanda öğrenci çalışmalarına, yardım faaliyetlerine, helal kazanç sahibi iş adamları için çalışmaya devam edecektir."dedi.

Diğer Haberler