İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Kayseri'de "Meşru Aile İnsanlığın Temelidir" Yürüyüşü Yapıldı!

20-11-2022

Kayseri'de

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe İMH Kayseri üye ve gönüllüleri kardeşlerimiz de iştirak etti. Aile kurumunun ve neslin bozulmasını hedefleyen saldırılara karşı bilinç uyandırmak istenen yürüyüşte Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Hacı Ali Çakıcı, insanoğlunun kadın ve erkek olarak yaratıldığını, Allah'ın meşru gördüğü aile şeklinin neslin devamı için önemli olduğunu vurguladı.

Çakıcı, "Tarih boyunca devletlerle toplumlar geleceklerini koruma ve güvenceye almak için, aile Kurumunun hem kurulmasına hem de yaşatılmasına önem vermişlerdir. Zira ailenin korunması, neslin ve geleceğin güvence altına alınmasıdır." Dedi.

Son dönemde insanın yaratılış fıtratına aykırı olarak aileyi, ahlakı ve nesli ifsat edici akımların hızla artmaya başladığını dile getiren Çakıcı, "LGBT, eş cinsellik, cinsiyet eşitliği, cinsiyetsizlik talepleri, Allah'ın koyduğu fıtrata aykırı, nesil ve insanlığı bozucu akımlardır, bunları şiddetle kınıyor ve reddediyoruz. Devletimizden beklentimiz, ailenin kadın ve erkekten meydana geldiği kuramı içerisinde ve nikahla taçlanan aile düzeninin Anayasa ve kanunla garanti altına alınmasıdır." Diyerek açıklamayı neticelendirdi.

Diğer Haberler