İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH GÜNIŞIĞI OLAĞAN GENEL KURULU

29-06-2021

İMH Günışığı genel merkezinde Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi.

İMH GÜNIŞIĞI OLAĞAN GENEL KURULU

İMH GÜNIŞIĞI Olağan Genel Kurulu, genel merkez binasında yapıldı. Mustafa Yücel'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle programa başlandı.

Açılış konuşması ve 2019-2021 faaliyetlerinin genel değerlendirmesi için söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ÇÖPÜROĞLU, salgına rağmen bu süreci iyi değerlendirdiklerini, hem planlama hem de yönetimsel anlamda artıları ve eksileriyle birlikte olumlu bir dönem geçirdiklerini ilave etti. Yönetim Kurulundan ayrılan yol arkadaşlarına teşekkür ederken yeni katılanlara da başarı dileklerini iletti.

Söz alan İMH İstanbul Teşkilat Başkanı Erol DEMİR, Günışığı Derneğine yaptıkları nitelikli çalışmalar ve örnek projeler için teşekkürlerini sundu.

Program esnasında salonda bulunan hareketimizin büyüklerinden İMH Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Fesih KAYA Ağabey, Günışığı Derneğinin çalışmalarında kolaylıklar diledi ve dualarla konuşmasını bitirdi.

Hanımlar ve genç kızlar adına sunum yapan Müçteba ŞENOL, online dönemde yapılan çalışmaların umduklarından daha fazla meyvesini gördüklerini söyledi. Oluşturulan halka ve çalışmaların bilgilendirmesiyle sözlerini sonlandırdı.

Sosyal Komisyon Başkanı Murat GÖRGÖZ pandemi öncesi döneme dair bilgilendirmeyle başladığı konuşmasını, uzun uğraşlar sonucu nihayet dönemin meyvesi olarak gördüğü "Kâşif Oyunu" nun tamamlandığı müjdesini vererek tamamladı.

Genç Hareket Günışığı başkanı Oğuzhan KABAKÇI, iki yıllık dönemde çalışmaların çoğunun online devam edebildiğini söyledi. Bu dönemde yeni çalışmaların başlangıcını yaptıklarını ve olumlu tepkiler aldıklarını vurguladı. 10. Köy, Balsa Teknoloji Takımı ve Tembihname Skeç gibi çalışmaların önümüzdeki günlerde daha yoğun faaliyetlerde bulunacağı bilgisini verdi.

Mali raporu açıklamak için söz alan Furkan DUTGUN, denk bir mali tabloyla dönemi kapadıklarını söyleyerek, desteklerini için genel kurula teşekkür etti.

Denetleme Kurulu adına söz alan Musab Murat ALTINAY, değerlendirme raporunu genel kurula sundu. Denetlemelerin takip edileceği bilgisini verdi.

Kapanış konuşması için tekrar söz alan Mustafa ÇÖPÜROĞLU, katılımlarından dolayı genel kurula teşekkürlerini iletti.

Ardından düşüncelerini dile getiren Ahmet DUTGUN, Ammar Cengiz ŞENOL, Orhan ÇOKÇA ve Şaban ÖZ Ağabeylerimizin iyi niyet temennileriyle program tamamlandı.

Program sonrası teras katta yapılan ikramla gece son buldu.

 

Diğer Haberler