İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Genç Hareket Konya Eğitim Kampı Genel Merkezimizde Gerçekleştirildi

20-07-2022

Genç Hareket Konya Eğitim Kampı Genel Merkezimizde Gerçekleştirildi

Genç Hareket Konya, genç kız ekibi geçtiğimiz hafta kadrolarına yönelik gerçekleştirdikleri eğitim kampı çerçevesinde İnsan ve Medeniyet Hareketi Genel Merkezi Bahariye’de misafirimiz oldu.

İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin usul ve hedeflerine göre görevlerine yeni başlayacak olan arkadaşlarımızın eğitimini hedefleyen bu çalışma İMH Genel Sekreter Yardımcısı Zehra Tunç’un selamlama konuşması ve program tanıtımı ile başladı.

Genç Hareket Başkanı Abdullah İlhan’ın Hareketimizin usul ve hedefleri çerçevesinde Genç Hareket’in yürüyüşünü anlattığı oturumun ardından İMH İstanbul Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Yazıcı’nın “Tebliğ ve Davette Hanımefendinin Duruşu” konulu sunumu gerçekleşti.





Hareketimizin örgütlenme modelini İMH YİK üyesi Orhan Çokça misafir ekibimize aktardı.

Ferdin cemaatine yönelik geliştirmesi gereken hasletler üst başlığı ile konuşmasını gerçekleştiren İMH YİK Üyesi Fatih Büyükkara “Ünsiyet” ve “Aidiyet” kavramlarına bilhassa değindi.

İMH Anadolu Teşkilat Başkan Yardımcısı Rahime Yüksel’in “Tebliğ ve Davette İletişim Dilimizin Nasıl Olmalı” konulu sunumu ile devam eden eğitimde Rahime Yüksel’in gençlerimize yönlendirdiği sorularla interaktif bir sunuma zemin hazırladı.

Bu yoğun eğitim kampının üçüncü gününde gençlerimiz “Teşkilat Ahlakı” üst başlığı ile İMH YİK Üyesi ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı M. Fesih Kaya ile bir araya geldi.

“Nebevî Eğitim Metodu” konulu sunumu için İMH Gebze Eğitim Komisyonu Başkanı Sedat Kotan ve ardından “Teşkilatlanmada Sekreterliğin Önemi ve Eğitimi” konulu sunumu ile İMH Teşkilatlanma Sekreteri Ömer Faruk Taşdelen’i dinledik.

Genç Hareket Konya, genç kız ekibi için İMH Genel Merkezi Bahariye’de yoğun ve bereketli bir eğitim kampı gerçekleştirildi.

Selam ile başladığımız program geleceğimiz ve gençlerimize ümitle bakışımızı tazeleyen duygular ve dualar ile nihayetlendi.

Diğer Haberler