İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

YAPTIĞI HER ZULÜM SİYONİST İSRAİL'İ SONUNA BİR ADIM DAHA YAKINLAŞTIRMAKTADIR!

05-04-2023

YAPTIĞI HER ZULÜM SİYONİST İSRAİL'İ SONUNA BİR ADIM DAHA YAKINLAŞTIRMAKTADIR!

İşgalci siyonist İsrail her sene  Ramazan ayında Mescid-i Aksa’ya baskın yapmayı ve Filistin’deki zulmünü artırmayı kendisine adet edinmiştir. Yine bu gece fanatik Yahudi yerleşimcilerin Pesah Bayramı nedeniyle Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleme ve burada kurban kesme çağrılarının ardından siyonistler, Kıble Mescidi’ndeki Müslümanlara şiddet kullanarak müdahale etmiş, yüzlerce kardeşimizi tutuklamış ve saldırılarıyla kutsal mabedimizi savaş alanına çevirmiştir. Bu gece yaşananlar bir kez daha İsrail zulmünün barbarlığın çok ötesinde olduğunu ve ona apartheid demenin bile yaşanan zulümleri yansıtmakta yetersiz kalacağını göstermiştir.

İnsan ve Medeniyet Hareketi olarak, Müslümanların hassasiyetlerinin yoğunlaştığı mübarek günlerde zulüm saçmaktan narsistik bir keyif duyan siyonist  İsrail terörünü en güçlü şekilde lanetliyoruz! Bu Ramazan ayında Uygur kardeşlerimize yönelik baskıların arttığına, Hindu çetelerin tarihi mescitleri ateşe verdiğine ve son olarak İsrail’in iyice barbarlaştığına tüm dünya şahitlik etmiştir! Bizler de, adeta Müslüman karşıtlığı konusunda birleşen küresel bir terörün Ramazan ayını Müslümanlara zehir etmeye çalıştığına şahitlik ediyoruz.

Müslümanların karşılaştığı her zulüm, mescitlerimize yapılan her saldırı bizlere ümmet olmamızın neden gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Nasıl ki yaşadığımız yıkıcı depremlerin ardından tüm dünyadan Müslümanların maddi ve manevi desteğini hissettiysek aynı şekilde dünyanın neresinde olursa olsun zulüm gören kardeşlerimizin maddi ve manevi olarak yanında olmak, başta Mescid-i Aksa olmak üzere tüm mescitlerin sorumluluğunu yüreğimizde hissetmek İslam ümmetinin mensubu olmanın gerekliliğidir.

Bu nedenle başta hareketimizin mensupları olmak üzere tüm kardeşlerimize; Ramazan ayı boyunca sabır ve namazla Allah’tan yardım isteme, İsrail terörünün son bulması ve özgür Kudüs'te, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da omuz omuza teravih kılmayı bizlere nasip etmesi için dualarını artırma çağrısı yapıyoruz.

Yaptığı her zulmün, siyonist  İsrail’i sonuna bir adım daha yaklaştırdığına inanıyor, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'da özgürce saf tuttuğumuz günlere bir an önce ulaşmayı Rabbimizden niyaz ediyoruz!

 

Diğer Haberler