İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH GEBZE 11. KURBAN ORGANİZASYONUNA BAŞLIYOR

23-04-2023

Geleneksel hisseli kurban satışlarımız 11. yılında... 

İMH GEBZE 11. KURBAN ORGANİZASYONUNA BAŞLIYOR

 

Hijyenik ortamda,  tamamı erkek ve yerli büyükbaş kurbanlıkların hisse dağıtımı kayıt önceliğine göre yapılmaktadır. Kurbanlıklar hijyenik ortamda, profesyonel kasaplar tarafından, Hissedarlarla beraber teşrik tekbirleri getirilerek kesilip parçalanmakta ve hisse sahiplerine eşit ölçüde tartım yapılarak teslim edilmektedir. Kurban hissesi her sene olduğu gibi bu sene de ilk gün kesimhanemizden teslim edilecektir.

 

Hisse kaydı yaptırmak isteyen kardeşlerimiz www.kurbanhissesi.com adresinden online kayıt yaptırabileceği gibi derneğimizin 0 262 644 30 50 No’lu telefonu ile 0 542 644 30 50 No’lu telefonunu arayarak destek alabilirler veya derneğimizin Hacı Halil Mahallesi Ali Rıza Efendi Cad. 1231 Sok No:8 Kat:1 Gebze adresine de müracaat edebilirler.

 

Şimdiden Kurban Bayramınızı tebrik eder, Rabbimizden Kurbanlarımızı kabul etmesini niyaz ederiz.

 

ADIM ADIM KAYIT SÜRECİ

 

1. Adım

www.kurbanhissesi.com adresine giriniz. "Kesimhaneden Teslim" seçeneğinin altındaki "Devam Et" tuşuna tıkladıktan sonra aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Bu ekranda önce hisse bedelinizi sonra kaç hisse keseceğinizi seçiniz. Ardından "Devam" tuşuna tıklayarak bir sonraki aşamaya geçiniz. 

 

 

2. Adım

Devam Et butonuna tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacaktır. Kaç kişilik hisse seçmişseniz o kadar kutu göreceksiniz. Her hissedarın Adı Soyadı ve Telefon Numarası bilgilerini girerek "Vekaletimi Verdim" kutucuğunu işaretleyiniz. Vekaletinizi verdikten sonra tekrar vekalet için arama yapılmayacaktır. Kurban kesim saatinde orada olamadıysanız vekaletiniz bizim üzerimizde olduğu için bize verdiğniz vekalet üzerinden kurban kesimi gerçekleşecektir.

 

 

3. Adım

Kaydet Butonuna bastıktan sonra aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Bu bilgilendirme ekranıdır. Kaydınız tamamlanmıştır. Kayıt gerçekleştikten sonra bir hafta içerisinde 1000 lira kapora ödemeniz beklenir. Eğer kapora bu süre içinde gelmezse kayıtlarınız otomatik olarak silinir. Kapora ödemesi gerçekleştikten sonra Kurban gününden üç gün (3 Gün) kadar önce ödemenin tamamını talep etmekteyiz. 

 

Diğer Haberler