İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Adım Adım Özgür Kudüs’e Eylemi Gerçekleştirildi!

20-05-2021

Adım Adım Özgür Kudüs’e Eylemi Gerçekleştirildi!
Yaşadığımız son olaylarda Filistin’deki kardeşlerimizin onurlu duruşunu desteklemek, onların gücüne güç katmak için, Allah için kardeş olduğumuzu göstermek için Eyüp Sultan Meydanında bir araya geldik. 
Katil İsrail’in insanî hiçbir sınırı olmayan saldırılarında şehit edilen minik yavrularımızın temsili olarak “Ev Grup Okumaları” öğrencisi çocuklarımız “Filistin’de, Gazze’de bir gün” temalı tiyatral gösteri sunarak bizleri yaşananlara bizzat şahit tuttular. Bir kere daha onlar Filistin’in başı dik evlatları dedik. 
 
 
 
 
 
 
Ardından İnsan ve Medeniyet Hareketi İstanbul Teşkilat Başkanı Erol DEMİR  “ Filistin’de Direniş Var, Umut Var” başlıklı basın açıklamasını yaptı.
 
 
“Sapan taşlarına füzelerle karşılık veren İsrail, yıllardır toplu katliamlar yapsa da Filistin’deki direniş ateşini söndüremedi” diyen Erol DEMİR, oluşturdukları lobilerle, ekonomik ve medya güçleriyle dünyamız bir Siyonist  cendereden geçiyor fakat Filistin topraklarında varlıklarını artırsalar kendilerini hiçbir zaman meşru görmediler dedi. Bu kadar hırçın ve saldırgan davranmalarının da bu meşruiyet sorunundan kaynaklandığını vurguladı.
Gelinen noktayla ilgili “
Siyonist işgal devletinin yaptığı zulümlere karşı dünya milletleri sessiz kalsa da yapılan fütursuz katliamlar insanlık vicdanında büyüyen gizli bir kine dönüşüyor.
Atılan her bomba, öldürülen her bebek mahşeri bilinçaltındaki öfkeyi büyütüyor ve Siyonistler yaptıkları her saldırıyla kendi sonlarını hazırlıyorlar.” açıklamasını yaparak Siyonistlerin güç sarhoşluğu yaşadığını ve zilletlerinin habercisi olduğunu söyledi.
“Gün gelecek lobileriyle, ekonomik ve medya güçleriyle kimseyi tehdit edemeyecekler.
Gün gelecek Siyonistleri koruyacak ne bir güç ne de bir devlet kalmayacak.
Gün gelecek zalimler yaptıkları zulümlerin bedelini çok ağır ödeyecekler.
Kardeş Filistin halkının Siyonistlere karşı verdiği haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Vicdanını yitirmemiş tüm insanları yeryüzünde hüküm süren Emperyalist ve Siyonist tahakküme karşı tek ses olmaya davet ediyoruz.
Ey! Siyonistler biliniz ki yenileceksiniz. Bir gün işgal ettiğiniz tüm topraklardan sürüleceksiniz. Selam olsun Mekke’ye!
Selam olsun Medine’ye!
Selam olsun Kudüs’e!
Selam olsun tüm yeryüzüne!” sözleriyle açıklamasını tamamlayan Erol DEMİR’in katılan basın mensuplarına ve destek için gelen katılımcılara teşekkürlerini sunmasının ardından kalabalık yavaş yavaş dağıldı.
 
 

Diğer Haberler