İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

İMH ANADOLU TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI 13. ANADOLU BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

07-05-2023

İMH ANADOLU TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI 13. ANADOLU BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İMH Anadolu Teşkilat Başkanlığı’nın 13. Anadolu Buluşması; Anadolu’dan 40’tan fazla ilden gelen hanım sorumlular, yardımcıları ve komisyon başkanlarının katılımıyla “Takva Ekseninde Toplumsal Değişim İçin Davet ve İrşad” başlığında genel merkezimiz Bahariye’de gerçekleştirildi.

İki gün süren buluşma, İMH Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan Hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Anadolu Teşkilat Başkan Yardımcısı Rahime Yüksel Hanımın selamlama konuşmasıyla başladı.

Programa, Hareketimizin Yüksek İstişre Kurulu Başkanı Kemal Özden’in yanı sıra YİK ve Yönetim Kurulu üyeleri, Teşkilatlanma Komisyonu üyeleri, İstanbul ilçe başkanları da katıldı. 120 hanımefendinin katıldığı programın sabah bölümünde ilk olarak Anadolu Teşkilat Başkanı Ertuğrul Taşlı, “Anadolu Teşkilat Başkanlığı, Anadolu Buluşmaları” konulu sunum gerçekleştirdi.

İkinci bölümde, İMH YİK Başkanı Kemal Özden, “İnsan ve Medeniyet Hareketi 2026 Stratejik Planı ve Teşkilatlarımız” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın sonunda İMH YİK Başkanı Kemal Özden’e hediye takdimi yapıldı.

13. Anadolu Buluşmasının ilk günün 1. Oturumunda Figen Taşlı Hanımın moderatörlüğünde; Teşkilatlardan Sorumlu YİK Bşk. Yrd. Muhammed Fesih Kaya, “Davetimiz Nereye? Propaganda ve Davet Arasında Davet ve İrşad”, İMH Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, “Dijital Çağda Davet ve İrşad İmkanlar ve Zaaflar” konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumların ardından soru cevap ve müzakere kısmı ile 1. oturum sona erdi.

1. oturumun ardından İMH Kurumsal İletişim Komisyonu Başkanı Cem Şenel, “Kurumsal İletişim, Kurumsal Kimlik, Sosyal Mecralarda Dikkat Edilmesi ve Genel Merkez Hesaplarının/Programlarının Desteklenmesi” konulu sunum gerçekleştirdi. Sunumunun ardından Cem Şenel'e hediye takdim edildi.

İlk gün 2. oturum, Figen Taşlı Hanımın moderatörlüğünde; Hilal Kara Hanımefendinin “Tarihe Yön Veren Davetçi Şahsiyetler” ve Neslihan Huca Hanımefendinin “İslam Davetinde Kadının Duruşu, Davet ve İrşad Nasıl Olmalı” konulusunumlarının ardından soru cevap ve müzakere kısmı ile 2. oturum sona erdi. Böylece ilk oturumları tamamlanmış oldu.

13. Anadolu Buluşmasının 2. günün 1. oturumunda Rabia Tuncer Hanımın moderatörlüğünde; Ertuğrul Taşlı, “Teşkilatlanma da Kurumsal Yapının Güçlendirilmesi”, Kâmil Ergenç, “Davetçinin Zihni İnşası” konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumların ardından soru cevap ve müzakere kısmı ile 2. günün 1. oturumu sona erdi.

2. günün 2. oturumunda Rabia Tuncer Hanımın moderatörlüğünde; Rahime Yüksel Hanımefendinin “Teşkilatlanmada Duruş – İstikamet” ve Özlem Nas Hanımefendinin “Bir Salih Amel Olarak Teşkilatlanma” konulusunumlarının ardından soru cevap ve müzakere kısmı ile 2. oturum sona erdi.

Hediye takdimleri ve çekilen aile fotoğrafının ardından 13. Anadolu Buluşması nihayete erdi.

Diğer Haberler