İhtisas Kurumları
HAREKET SPOR KLÜBÜ

HAREKET SPOR KLÜBÜ

GENÇ HAREKET SPOR KLÜBÜ

WEB SİTESİNE GİT
Mutlu Aile

Mutlu Aile

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Eğt. Kül. ve Day. Der.

WEB SİTESİNE GİT
Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

Enderun Özgün Eğitimciler Derneği

WEB SİTESİNE GİT
GİV

GİV

Girişimci İş Adamları Vakfı

WEB SİTESİNE GİT
İnsan Vakfı

İnsan Vakfı

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

WEB SİTESİNE GİT

Çevrimiçi Gençlik Buluşmaları

17-05-2020

Genç Hareket Ankara; birçok STK ile gerçekleşen Çevrimiçi Gençlik Buluşmalarına katıldı.

Çevrimiçi Gençlik Buluşmaları

TDV ve KAGEM'in "Çevrimiçi Gençlik Buluşmaları" başlığı altında Ramazan ve Sorumluluk Bilinci teması ile 16-17 Mayıs tarihlerinde 14 STK ve gençlik kulübünün katılımıyla sosyal medya platformlarını kullanılarak buluştuk.

Genç Hareket Ankara olarak katıldığımız programların ilk gününde Bilgilerimizi Tazeleyelim Kahoot Bilgi Yarışmasını İnsan ve Medeniyet Hareketi Ankara YouTube hesabımızdan canlı olarak Ömer Ekinci kardeşimiz ile gerçekleştirdik. Ramazan ve temel islami bilgiler ile alakalı sorulardan oluşan yarışmamız hem beğeni topladı hem de evlerde kaldığımız bu günlerde ailecek ortak bir heyecanı evlerimizde oluşturdu. Ayrıca Kahoot yarışmamızı salı günü tekrar gerçekleştirdik ve keyifli bir programı daha YouTube sayfamızda yaptık.

Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz ikinci program ise Genç Hareket Ankara instagram sayfasından canlı olarak yaptığımız Seyfullah Şenel ve Halil İbrahim Medet ile "Bir Ağır Yük" başlıklı söyleşimiz oldu. Seyfullah abinin Halil İbrahim'in sorularına verdiği yanıtlar ve genç kardeşlerimize sorumluluklarını hatırlatan bu keyifli sohbet izlenmeye devam ediyor.

Buluşmanın son gününde Ramazan'da Gençler Konuşuyor başlığı altında 10 genç kardeşimizin Ramazan ve Sorumluluk Bilinci başlığı ile ilgili kısa videolarını Talha Şahin  YouTube sayfasından canlı olarak sunarak, ekranlara getirdi. Genç Hareket olarak yine gençlerle birlikte yine güzel sözler söylediğimiz programımız bu buluşmalar için farklı bir konsept olarak yerini aldı.

Programlarımıza katılan ve bizleri izleyerek destek veren kardeşlerimize teşekkür ederiz.

        

Diğer Haberler